Alessandro Sabattini/Getty Images
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

MALDINI I BOBAN DOVODE TRENERA KOJI JE MILANU DONIO DVA NASLOVA U LIGI PRVAKA? Slavni trener nadomak otkaza, Rossoneri čekaju 'konačan udarac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2019. 16:25

Ukoliko je za vjerovati napisima u dijelu talijanskih medija Carlo Ancelotti uskoro bi se mogao vratiti na trenersku klupu Milana.

Ancelotti je trenutno trener Napolija i vodi momčad od svibnja 2018. godine. Nakon zajedničke 'pobune' igrača i trenera Ancelottija protiv vlasnika Aurelija De Laurentiisa sve su glasnije priče o drastičnim promjenama u klupskoj svlačionici.

Odbijanje odlaska u karantenu dovelo je do kaosa u svlačionici i Tuttsport tvrdi da Ancelotti ima još dvije utakmice za spas. Napuljski sastav je bez pobjede od sredine listopada, a u talijanskom prvenstvu pali su na sedmo mjesto na ljestvici, s pet bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Cagliarijem koji drži zadnje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, te 13 bodova zaostatka za liderom Juventusom.

Tuttosport tvrdi da Milan strpljivo čeka rasplet situacije u Napulju, a njegov povratak na San Siro posebno zagovara Paolo Maldini, tehnički direktor 'Rossonera' i bliski suradnik Zvonimira Bobana.

REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS

Dolaskom Stefana Piolija na trenersku klupu Milan je popravio igru, ali upisana je svega jedna pobjeda u prvih pet utakmica po preuzimanju kluba.

Ancelotti je vodio Milan između 2001. i 2009. godine, a u tom je periodu osvojio dva naslova u Ligi prvaka, jedan 'scudetto', te dva UEFA-ina Superkupa. Što se Milana tiče, nakon 12 kola drže slabašno 14. mjesto na ljestvici s 13 bodova, a u dosadašnjem su dijelu sezone već pretrpjeli sedam poraza.

Linker
19. travanj 2024 03:11