Octavio Passos/Getty Images
PROCURILA I PLAĆA

MANCHESTER UNITED NA KORAK DO TREĆEG NAJSKUPLJEG POJAČANJA U POVIJESTI KLUBA Britanci: Menadžer sjajnoga veznjaka već je otputovao dovršiti posao

Piše: HinaObjavljeno: 04. srpanj 2019. 20:19

Veznjak Sportinga Bruno Fernandes (24) blizu je prelaska u Manchester United, a vrijednost transfera procjenjuje se na 78 milijuna eura. Time bi Fernandes postao treće najskuplje pojačanje u povijesti Uniteda, iza Paula Pogbe i Romelua Lukakua.

Britanski mediji objavili su u četvrtak da je Fernandesov menadžer otputovao u Manchester da bi dovršio posao, a u Unitedu bi trebao imati godišnju plaću od šest milijuna eura.

Fernandes je briljirao prošle sezone u dresu lisabonskog Sportinga, ostvario je 31 gol i 18 asistencija u svim natjecanjima.

Klub sa Old Trafforda već je doveo dvojicu igrača, veznjaka Daniela Jamesa iz Swanseaja, te braniča Aarona Wan-Bissaku iz Crystal Palacea.

Ayoze Perez potpisao za Leicester

Španjolski napadač Ayoze Perez (25) napustio je Newcastle te je potpisao četverogodišnji ugovor sa Leicesterom, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Perez je prošle sezone u 41 nastupu zabio 13 golova, a vrijednost transfera je 33 milijuna eura. U Newcastle je stigao 2014. i u pet sezona zabio je ukupno 48 pogodaka.

Linker
18. travanj 2024 07:10