Pogled prema Madridu? Paul Pogba
 Dan Mullan/Getty Images
TVRDI THE INDEPENDENT

MANCHESTER UNITED ODBIO SPEKTAKULARNU RAZMJENU S DRUGIM DIVOM EUROPSKOG NOGOMETA Britanci otkrili dva razloga zbog kojih su odustali od dogovora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2019. 19:01

Manchester United odbio je ponudu PSG koja je uključivala spektakularnu razmjenu po kojoj bi Neymar stigao na Otok, dok bi u suprotnom smjeru krenuo Paul Pogba, javlja The Independent.

Britanci tvrde da je klub s Old Trafforda odbio razmjenu jer smatraju da bi im plaća brazilske zvijezde bila previsoka. Prema informacijama s kojima raspolažu, ista iznosi nešto više od milijun eura tjedno.

Drugi je razlog, kako navodi The Independent, činjenica da uprava Crvenih vragova želi Pogbu i dalje gledati u njihovom dresu.

Činilo se ovo kao donekle dobro rješenje za oba igrača budući da i Pogba i Neymar u posljednje vrijeme ne skrivaju želju za promjenom sredine. Francuz je posljednjih tjedana najviše povezivan s Real Madridom i Juventusom, dok se Neymara najčešće seli u Barcelonu.

"Trenutna situacija je takva da su izgledi za realizacijom ove razmjene mali i čini se da je Barcelona i dalje najizglednija destinacija za Neymara", zaključuju Britanci.

Linker
25. travanj 2024 09:10