MANCHESTER, ENGLAND - MAY 12: Paul Pogba of Manchester United looks dejected following his side's defeat during the Premier League match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford on May 12, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Dan Mullan/Getty Images

TVRDI THE INDEPENDENT

MANCHESTER UNITED ODBIO SPEKTAKULARNU RAZMJENU S DRUGIM DIVOM EUROPSKOG NOGOMETA Britanci otkrili dva razloga zbog kojih su odustali od dogovora

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.06.2019. u 17:01

 • Manchester United odbio je ponudu PSG koja je uključivala spektakularnu razmjenu po kojoj bi Neymar stigao na Otok, dok bi u suprotnom smjeru krenuo Paul Pogba, javlja The Independent.

  Britanci tvrde da je klub s Old Trafforda odbio razmjenu jer smatraju da bi im plaća brazilske zvijezde bila previsoka. Prema informacijama s kojima raspolažu, ista iznosi nešto više od milijun eura tjedno.

  Drugi je razlog, kako navodi The Independent, činjenica da uprava Crvenih vragova želi Pogbu i dalje gledati u njihovom dresu.

  Činilo se ovo kao donekle dobro rješenje za oba igrača budući da i Pogba i Neymar u posljednje vrijeme ne skrivaju želju za promjenom sredine. Francuz je posljednjih tjedana najviše povezivan s Real Madridom i Juventusom, dok se Neymara najčešće seli u Barcelonu.

  "Trenutna situacija je takva da su izgledi za realizacijom ove razmjene mali i čini se da je Barcelona i dalje najizglednija destinacija za Neymara", zaključuju Britanci.

   

  Iz drugih medija