REUTERS/Rebecca Naden
O TOME SE ŠUŠKA

MANCHESTER UNITED POSLAO SENZACIONALNU PONUDU ZA MANDŽUKIĆEVOG SUIGRAČA Na Old Trafford stiže veliko pojačanje, a odlazi skupocjena zvijezda?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2018. 09:08

Prema napisima otočkih medija, Manchester United mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku dovesti veliko pojačanje.

The Mirror, The Sun i Rai Sport tako tvrde da je slavni klub s Old Trafforda već poslao službenu ponudu za Douglasa Costu (28) tešku 60 milijuna eura.

Ovaj sjajni brazilski krilni igrač u aktualnoj sezoni dobiva manje prilike kod Massimiliana Allegrija. Nastupio je u 16 utakmica u svim natjecanjima ove sezone, od čega 12 puta u Serie A. Ali čak devet puta u tih 12 minuta ulazio je s klupe. Iako je trajni transfer iz Bayerna realizirao tek na ljeto, za što je torinski klub platio 40 milijuna eura odštete, nagađa se da nema budućnosti u Torinu.

Izvršni predsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward ranije je novom privremenom menadžeru Ole Gunnaru Solskjaeru najavio da će u siječnju moći dovoditi pojačanja, ali samo na posudbu.

Soccer Football - Coppa Italia Final - Juventus vs AC Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - May 9, 2018   Juventus' Douglas Costa celebrates scoring their second goal with team mates        REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini

Sukladno tome, vjeruje se da je United bio spreman Costu dovesti na posudbu, pa ga onda otkupiti na ljeto. Kako bilo, zasad se iz nijednog kluba nisu službeno oglasili po ovom pitanju.

Engleski mediji nagađaju da bi eventualni Costin dolazak značio i vjerojatni odlazak Alexisa Sancheza kojeg želi PSG.

Linker
18. travanj 2024 02:22