PRENOSE TALIJANI

MANDŽO JE TO ZASLUŽIO! APSOLUTNI MILJENIK NAVIJAČA JUVENTUSA POTPISUJE NOVI UGOVOR Talijani otkrivaju koliko bi hrvatski napadač trebao zarađivati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2019. 15:02

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić uskoro bi trebao potpisati novi ugovor s Juventusom.

Tuttosport i Calciomercato navode kako je sve već dogovoreno te da bi napadač 'stare dame' trebao produžiti ugovor za još jednu godinu.

Prema novom, poboljšanom ugovoru, koji će vrijediti do ljeta 2021. godine, Mandžukić bi trebao zarađivati oko pet milijuna eura bez bonusa, što je za milijun i pol eura više od cifre koju trenutačno zarađuje u Torinu.

Otkako je iz Atletico Madrida stigao u Juventus, Mandžukić je postao pravi miljenik navijača i u nekoliko utakmica ponio kapetansku traku. U dosadašnjih 158 utakmica za torinski klub postigao je 43 gola i pritom ubilježio 23 asistencije.

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - FEBRUARY 10:  Mario Mandzukic of Juventus looks on during the Serie A match between US Sassuolo and Juventus at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on February 10, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images

Linker
23. travanj 2024 07:31