REUTERS/Charles Platiau
ZVIJEZDA PSG-A SELI U ITALIJU?

MANDŽUKIĆ I RONALDO DOBIVAJU POJAČANJE: 'UŠLI SMO U PREGOVORE, TO JE SVE ŠTO ĆU REĆI' Mladi srpski reprezentativac pridružuje se Anti Rebiću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2019. 22:59

Veznjaku PSG-a Adrienu Rabiotu uskoro istječe ugovor na Parku prinčeva, a 24-godišnji Francuz objavio je kako će ubrzo odlučiti o svojoj sljedećoj destinaciji. U intervjuu za talijanski Corriere dello Sport Rabiot je izrazio želju za odlaskom u Juventus:

- Jako volim Italiju, ovdje je predivno. Juventus me tražio i ušli smo u pregovore, to je sve što zasad mogu reći. I dalje ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone, ali Juventus je klub u kojem bi svaki igrač želio zaigrati.

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Adrien Rabiot of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images

Rabiot je za PSG nastupio u 227 utakmica, u kojima je ubilježio 24 pogotka i 17 asistencija.

Anti Rebiću se pridružuje mladi srpski reprezentativac

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group C - Crvena Zvezda v Paris St Germain - Rajko Mitic Stadium, Belgrade, Serbia - December 11, 2018  Crvena Zvezda's Dejan Joveljic in action with Paris St Germain's Juan Bernat      REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Nakon odlaska Luke Jovića u Real Madrid, njemački prvoligaš Eintracht Frankfurt kompletirao je transfer Jovićevog reprezentativnog suigrača Dejana Joveljića. Ovaj mladi sprski reprezentativac u Bundesligu je došao iz Crvene Zvezde za 4 milijuna eura, a potpisao je ugovor s Orlovima do 2024. godine.

- Dejan je odličan napadač koji je jako svestran i prilagodljiv. On je jako mlad i još ima mnogo toga za naučiti, ali mi smo optimistični u njegov razvoj ovdje u Frankfurtu. U sljedećoj sezoni očekuje nas mnogo utakmica, a sigurni smo da će nam Dejan pokazati svoju kvalitetu, stoji na službenim stranicama kluba.

Joveljić je ove sezone za Zvezdu odigrao 17 prvenstvenih utakmica uz osam golova i dvije asistencije.

Linker
20. travanj 2024 13:38