REUTERS/Massimo Pinca
BLIŽI SE RASTANAK S JUVEOM?

MANDŽUKIĆ JE BIO NA KORAK DO BOGATOG TRANSFERA, ALI STVARI SU SE BITNO ZAKOMPLICIRALE Talijani tvrde: Postoje dva problema!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2019. 13:46

Već nekoliko dana talijanski mediji zabavljaju se potencijalnim transferom bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića koji bi prema tamošnjim informacijama karijeru mogao nastaviti u Kataru.

Za njegove su usluge zainteresirana tri kluba, a kao onaj koji je najviše zagrizao za napadača je Al Rayyan. Ipak, izgleda kako je malo zapelo u pregovorima, a talijanski Tuttomercato otrkiva i glavne razloge.

Naime, Talijani tvrde kako u klubu trenutačno rade na svojoj infrastrukturi i terenima koji u ovom trenutku nisu primjereni Mandžinoj razini. To je samo jedan od razloga koji su obeshrabrili Hrvata da se pridruži Al Rayyanu, dok drugi problem predstavlja odšteta.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 12, 2019  Juventus' Mario Mandzukic reacts  REUTERS/Massimo Pinca - RC1F88BD24C0
REUTERS/Massimo Pinca

Juve za Mandžukića traži 10 milijuna eura, ali Katarci odbijaju toliko platiti.

- U ovom trenutku situacija je takva da će se riješiti u nadolazećim danima - tvrdi Tuttomercato.

Podsjećamo, Mandžukić je prošle sezone pod vodstvom Massimiliana Allegrija bio važna karika u Juventusovoj igri, ali su se dolaskom Maurizija Sarrija stvari promijenile i nije uopće prijavljen za utakmice u skupinama u Ligi prvaka.

Mandžukić je ugovorno za Juventus vezan do ljeta 2021. godine.

Linker
24. travanj 2024 10:06