Reuters / Max Rossi Livepic
JAVLJAJU TALIJANI

MANDŽUKIĆ ODBIO NAJUNOSNIJI UGOVOR U KARIJERI!? Hrvatski napadač odolio zovu milijuna i još jednom oduševio navijače Juventusa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2019. 17:23

Mario Mandžukić odbio je najunosniji ugovor u karijeri, barem ako ćemo vjerovati talijanskim medijima koji pišu kako je bivši hrvatski reprezentativac bio velika želja Dalian Yifanga, kineskog kluba koji je ovih dana doveo veliko pojačanje u vidu Mareka Hamšika.

Kako stvari stoje, osim legende Napolija, Kinezi su u svom dresu htjeli vidjeti i bivšeg Vatrenog kojem su, kako navodi Panorama, ponudili 10 milijuna eura godišnje.

Talijani javljaju da je Super Mario odbio spomenutu ponudu i tako ostao bez selidbe u klub u kojem osim Hamšika igra i Yannick Carrasco.

"Prijelazni rok se u Kini zatvara krajem veljače tako da imaju priliku pokušati s poboljšanom ponudom, ali Juve će se teško odvojiti od Mandžukića jer je za njih prijelazni rok gotov, što znači da ne bi uspjeli odmah potpisati zamjenu za hrvatskog napadača", objašnjava Calciomercato.

Mario se, podsjetimo, prošlog vikenda vratio u sastav Stare dame nakon što se u potpunosti oporavio od ozljede lijevog bedra, a mi uopće ne sumnjamo kako je ovim potezom još jednom oduševio navijače talijanskog diva.

Linker
25. travanj 2024 17:52