Valerio Pennicino/Getty Images
PRVI ZAHTJEV

MANDŽUKIĆA DOČEKALI PROVOKACIJOM, A JOŠ NIJE NI STIGAO! SLAVNI TABLOID SE ČUDI TOLIKOJ PLAĆI, VELIKAN KLUBA OBJASNIO: 'Takvi igrači nam ne trebaju'

'HUGE DE-MANDZ' - osvanulo je u srijedu na naslovnici The Suna. 'Mario Mandžukić želi biti četvrti najplaćeniji igrač Manchester Uniteda', objavio je slavni britanski tabloid.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2019. 21:18

Transfer hrvatskog napadača u redove Manchester Uniteda je gotovo pa svakodnevno tema u brojnim svjetskim medijima. Svi oni nagađaju da je posao blizu dogovora i da bi se popularni Mandžo na Old Trafford trebao preseliti u siječnju iduće godine.

No, senzacijama sklon The Sun tvrdi da bi cijela priča mogla zapeti oko jednog Mandžukićevog zahtjeva - plaće. Navodno bivši Vatreni želi biti četvrti najplaćeniji igrač Crvenih vragova. Kad pogledamo plaće u Unitedu to bi značilo da su njegova potraživanja, ako je ova priča istinita, barem 200 tisuća funti tjedno, koliko zarađuje Marcus Rashford, igrač koji je trenutno četvrti najplaćeniji u klubu.

Screenshot The Sun

"Želi takvu plaću, a bio bi treći najstariji u momčadi", napomenut će još ovaj britanski medij uz podatak da je trenutno najplaćeniji u dresu Manchester Uniteda David De Gea s 375 tisuća funti tjedno, a njega slijede Pogba s 290 i Martial s 250.

U cijelu priču o hrvatskom napadaču odlučio se uključiti i bivši igrač i legenda Crvenih vragova - Paul Ince. On, naime, upozorava da Mandžukić nije igrač za velikana s Old Trafforda.

"Oni bi trebali gledati mlade napadače. Mislim da Mandžukić nije odgovor. Smatram da nikada nećete dobiti najbolje igrače u siječnju, jer takve klubovi ne prodaju u tom terminu. Znači, trebali bi gledati mlade napadače, a ne Zlatana ili Mandžukića", izjavio je Ince za The Mirror.

Linker
23. travanj 2024 19:43