REUTERS/Massimo Pinca
PREGOVORI U TIJEKU?

MARIO MANDŽUKIĆ IPAK NAPUŠTA JUVENTUS U ZADNJIM TRENUCIMA PRIJELAZNOG ROKA? Europski velikan u krizi pokucao na vrata talijanskog prvaka...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 15:28

Hoće li Mario Mandžukić napustiti redove Juventusa u posljenjim trenucima ljetnog prijelaznog roka?

Hrvatski 33-godišnji napadač cijelog se ljeta medijski spominje u kontekstu potencijalnih transfera, ali oni se zasad nisu realizirali. Najglasnije su se spominjali Manchester United i Bayern, ali talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio sada tvrdi da je interes za dovođenjem 'Super Marija' pokazao PSG.

Francuski prvak ima brojnih problema s ozlijeđenim igračima i momčad im je praktički desetkovana na početku nove sezone. Na listi ozlijeđenih naleze se Kylian Mbappe i Edinson Cavani, Neymar ne igra i blizu je povratka u Barcelonu, pa je tako Thomasu Tuchelu prije potreban napadač.

Navodno je kontakt PSG-a i Juventusa uspostavljen, ali sada ostaje za vidjeti je li Mandžukić uopće zainteresiran za takav posao. Istina je da će Mandžukić nakon povratka Gonzala Higuaina u Juventus imati puno žešću konkurenciju za minutažu i neki talijanski mediji provlače da bi ipak mogao radije pričekati najmanje do siječnja da bi vidio kako će se situacija razvijati.

Mandžukićeva tržišna vrijednost iznosi 18 milijuna eura prema Transfermarktu i PSG-u to nije nikakav problem platiti i dojam je da je sve na Mandžukiću. Je li zainteresiran za odlazak ili ne...

Linker
21. travanj 2024 09:01