Soccer Football - Serie A - Juventus v Parma - Allianz Stadium, Turin, Italy - February 2, 2019 Juventus' Mario Mandzukic in action REUTERS/Massimo Pinca - RC162633DC50
REUTERS/Massimo Pinca

BORBA ZA LEGENDU VATRENIH

MARIO MANDŽUKIĆ USKORO POTPISUJE NAJBOGATIJI UGOVOR U KARIJERI Talijani otkrivaju: Napravljen je pomak u pregovorima, evo koliko bi trebao zarađivati!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.09.2019. u 21:03

 • Talijanski mediji objavili su najnovije vijesti o transferu Marija Mandžukića.

  Navodno tijesnu bitku za dovođenje hrvatskog 33-godišnjeg napadača vode tri katarska kluba, Al-Rayyan i Al-Gharafa.

  Calciiomercato.it tvrdi da je Al-Rayyan ipak napravio najveći pomak u pregovorima i da će u utorak doći do sastanka s Mandžukićevim predstavnicima. Gazzetta dello Sport potvrđuje takve informacije, ali navodi se kako je Al-Gharafa i dalje u igri.

  Gazzetta navodi kako je Al-Gharafa spremna Mandžukiću ponuditi trogodišnji ugovor i 7 milijuna eura godišnje, dok je ponuda Al-Rayyana još izdašnija. Ona iznosi 8 milijuna eura godišnje plaće, iako se ne spominje duljina ugovora.

  Juventusov direktor Fabio Paratici priznao je talijanskim novinarima za vikend kako je u Torino stigla ponuda iz Katara za Mandžukića i da su pregovori u tijeku. Prema posljednjim informacijama Mandžukiću je ponuđena veća plaća nego li je to slučaj bio u startu, ali ne treba sumnjati da će nakon napuštanja Torina potpisati najbogatiji ugovor karijere (u Juventusu zarađuje oko 6 milijuna eura).

  Prijelazni rok u Kataru traje do 30. rujna, ali odluka bi trebala pasti u sljedećim danima...

  Iz drugih medija