Reuters/Paul Childs
TVRDE ŠPANJOLCI

MATEO KOVAČIĆ POSLAO PORUKU ČELNICIMA REAL MADRIDA? Njegova budućnost usko je vezana uz sudbinu jednog čovjeka...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2019. 20:50

Mateo Kovačić (24) navodno je poslao poruku čelnicima Reala da nakon isteka posudbe ovog ljeta želi trajno ostati u Chelseaju.

Informacija je to koju je prenio engleski tabloid The Sun koji se poziva na španjolski El Chiringuito, a treba ju uzeti s rezervom.

Od dolaska u Chelsea na posudbu Kovačić je nastupio u 24 premierligaške utakmice pod Maurizijem Sarrijem. Hrvatski veznjak, navodi se, zadovoljan je minutažomi statusom u redovima 'Bluesa' i želi nastaviti karijeru u njihovim redovima, a ne se vratiti u Real u kojem je skupljao minute na kapaljku.

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Chelsea - Etihad Stadium, Manchester, Britain - February 10, 2019  Chelsea manager Maurizio Sarri reacts during the match        Action Images via Reuters/Carl Recine  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Carl Recine
Maurizio Sarri

Međutim, budućnost Kovačića u Chelseaju mogla bi biti usko vezana s budućnošću Maurizija Sarrija na menadžerskoj klupi. Talijanski stručnjak na korak je od smjene, a pitanje je kako bi njegov potencijalni nasljednik gledao na Kovačića i otkup njegovog ugovora od Reala.

U slučaju Sarrijevog ostanka u Chelseaju, rastu i šanse da ostane na Stamford Bridgeu...

Linker
26. travanj 2024 01:51