David Ramos/Getty Images
SENZACIJA

MEGATRANSFER NA POMOLU? Talijanski novinari uvjereni: 'Luka Modrić odjednom je postao potajna želja Zvonimira Bobana!'

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 01. srpanj 2019. 10:04

Luka Modrić, 34-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, donedavno doslovno nezamjenjivi prvotimac Reala, postao je odjednom potajna želja Milana, to jest Zvone Bobana.

Massimo Franchi iz torinskog Tuttosporta je uvjeren kako će se taj transfer realizirati pa su talijanski novinari na sve strane pokušavali dobiti potvrdu tog megatransfera. Tvrde da Modrićeva pozicija u Real Madridu više nije tako dobra pa nagađaju da bi i Modrić bio zadovoljan promjenom sredne. Potvrdu su tražili na svim stranama pa tako i kod osoba bliskim Modriću i Bobanu u Hrvatskoj.

Iako je službeno u prvom planu jedan drugi Luka, to jest Lucas Torreira, Urugvajac iz redova Arsenala, to ne znači da Modrić neće postati prvotimac Milana.

Bila ova informacija "fake news" ili su talijanski novinari koji se bave „calciomercatom“ otkrili pravu senzaciju, činjenica je da tandem Maldini – Boban traga za pravim režiserom kakvog Milan nema od vremena odlaska Andrea Pirla u Juventus, što se dogodilo još 2011.

Naime, svi playmakeri koji su u međuvremenu angažirani, pa su pokušavali preuzeti dirigentsku palicu u konstrukciji igre nisu zadovoljili. Nije to bio niti Tiemoue Bakayoko, kojeg su „rossoneri“ prošle sezone dobili na posudbu za pet milijuna eura od Chleseaja, uz opciju definitivnog otkupa za 35 milijuna eura.

Bivši trener Milana Gennaro Gattuso žarko je želio i dobio Lucasa Bigliu, ali 33-godišnji Argentinac (transfer težak 17 milijuna eura) također nije zadovoljio. I sad se otkriva da je Zvonimir Boban prigodom pokušaja da angažira neke igrače Reala zapravo zapeo za Modrića, iako su tijekom sastanka u Madridu spominjana neka druga imena: Dani Ceballos, Theo Hernandez, Brahim Diaz, Borja Mayoral...

Linker
26. travanj 2024 16:55