REUTERS
KAO GROM IZ VEDRA NEBA

MELJU SVE PRED SOBOM I ŽELE JOŠ! EUROPSKI VELIKAN DOVODI NAJSKUPLJE POJAČANJE U POVIJESTI Legendarni 'Braco' dogovara posao kojeg nitko nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2017. 13:36

Najtrofejniji njemački klub, Bayern iz Münchena ove je sezone apsolutni vladar u Bundesligi i nema prave konkurencije. Ipak, to neće zaustaviti čelnike kluba da već u zimskom prijelaznom roku dodatno osnaže momčad.

Naime, Bavarci spremaju najveći transfer u klupskoj povijesti, ali ime koje se spominje nitko nije očekivao. Riječ je o Belgijancu Yannicku Carrascu koji trenutačno brani boje Atletico Madrida.

Žele li ga dovesti, Nijemci će morati iskeširati popriličnu svotu novca, točnije ovaj će ih posao stajatni najmanje 80 milijuna eura. Ako je za vjerovati španjolskom As-u, transfer je već pri kraju, a na njega je pristao i trener Atletica, Diego Simeone.

Ovaj sjajni veznjak i nije pretjerano opravdao očekivanja u Madridu, te je rastanak vrlo blizu. Legenda BiH nogometa i sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić trebao bi uskoro obaviti završne pregovore s igračem čija otkupna klauzula iznosi 100 milijuna eura.

Teško da će toliko dobiti u Bayernu, ali u Atleticu bi mogli pristati i na nešto manju cijenu obzirom na činjenicu da je Carrasco ove sezone zabio skromna tri pogotka.

Linker
20. travanj 2024 02:20