REUTERS/Pedro Nunes
PIŠE SPORT BILD

MLADA ZVIJEZDA NAJAVILA ODLAZAK IZ BAYERNA I JAVNO PROGOVORILA O ODNOSU S NIKOM KOVAČEM 'Meni pet minuta nije dovoljno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2019. 10:09

Niko Kovač ovog će ljeta definitivno ostati bez jednog igrača iz redova aktualne momčadi, a riječ je o Renatu Sanchesu (21).

Nakon sjajnih igara u dresu Benfice i osvojenog naslova na Europskom prvenstvu s Portugalom Sanches je bio na korak od transfera u Manchester United, ali je na kraju završio u Münchenu uz odštetu od nekih 35 milijuna eura. Nakon neuspješne prve sezone i sezone provedene na posudbi u Swanseaju činilo se kako bi mogao zabljesnuti upravo pod vodstvom Nike Kovača.

Međutim, to se nije dogodilo. Sanches je skupio 16 bundesligaških susreta i šest u Ligi prvaka, a svega šest puta započeo je od prve minute. Nezadovoljstvo minutažom i nedostatkom prilika nije skrivao.

MUNICH, GERMANY - APRIL 20: Head coach Niko Kovac of FC Bayern Muenchen gestures during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and SV Werder Bremen at Allianz Arena on April 20, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

"Svi znaju da želim igrati više i pet minuta mi nije dovoljno. Trener i suigrači znaju da dajem maksimim na treningu. Ne mogu se pokazati u najboljem svjetlu i najbolje je da se rastanemo. Hoće li to biti posudba ili transfer, vidjet ćemo", rekao je Sanches u razgovoru za Sport Bild.

O odnosu s trenerom Kovačem Sanches je rekao: "Imam normalan odnos s njim i poštujem ga".

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 11:37