Action Images via Reuters/Carl Recine
NA POMOLU VELIKI TRANSFER

MLADA ZVIJEZDA NAPUŠTA MADRID Stigao je u sjedište Lige i platio 70 milijuna eura svoje odštetne klauzule! Guardiola jedva dočekao ovakav rasplet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. srpanj 2019. 17:23

"Nema više povratka. Rodrigo Hernandez platio je 70 milijuna eura svoje odštetne klauzule i karijeru neće nastaviti u Atletico Madridu", stoji u uvodu teksta na španjolskom AS-u.

Veliku vijest iz Madrida potvrdili su i ostali tamošnji mediji prema čijim se informacijama sjajni veznjak u srijedu sa svojim predstavnicima pojavio u sjedištu LaLige, uplatio novac, te nakon nekoliko tjedana prekinuo nagađanja o svojoj sudbini na Wanda Metropolitano stadionu.

Unatoč svim naporima, Diego Simeone nije uspio nagovoriti 23-godišnjaka na ostanak te se on sada odlučio na novi izazov i to samo godinu dana nakon što je u Madrid stigao iz Villarreala.

EIBAR, SPAIN - APRIL 20: Rodrigo Hernandez of Atletico Madrid  looks on prior to the start the La Liga match between SD Eibar and  Club Atletico de Madrid at Ipurua Municipal Stadium on April 20, 2019 in Eibar, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Rodrigo Hernandez

Rodri je u proteklih 12 mjeseci postao jedan od najtraženijih talenata u Europi, a većina stranih medija javlja da će gotovo pa sigurno karijeru nastaviti kod Pepa Guardiole kojem je postao jedna od najvećih želja prijelaznog roka.

"Sve upućuje na njegov prelazak u Manchester City", javlja AS.

Mladi Španjolac je za Atletico odigrao 47 utakmica i pritom postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Osim Cityja, najčešće se kao njegov potencijalni kupac spominjao njemački prvak Bayern.

Linker
24. travanj 2024 23:05