REUTERS/David Klein
PRENOSE ENGLEZI

MOU KREĆE U OFENZIVU! PORTUGALAC PRIPREMIO KOFERE S MILIJUNIMA Zaboravite Van Dijka i Maguirea! On bi uskoro mogao postati najskuplji stoper svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 10:33

Momčad Tottenhama ove sezone ima velikih problema u obrani, a novi trener Spursa Jose Mourinho već je bacio oko na jednog čovjeka za kojeg je spreman iskrcati pravo bogatstvo.

Naime, engleski mediji navode kako Portugalac svoj zadnji red namjerava pojačati Kalidouom Koulibalyjem, a za njega će Napoliju morati platiti oko 105 milijuna eura što bi ovog Senegalca učinilo najskupljim stoperom svijeta.

Ovaj sjajni stoper već je neko vrijeme na meti 'Special One-a' koji ga je pokušao dovesti još prošle sezone kada je bio na čelu Manchester Uniteda, ali tada od posla nije bilo ništa.

Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Napoli - San Siro, Milan, Italy - December 26, 2018   Napoli's Kalidou Koulibaly reacts as he is shown a red card by referee Paolo Mazzoleni while Inter Milan's Mauro Icardi looks on   REUTERS/Alberto Lingria - RC1E08A54B00
REUTERS/Alberto Lingria

Ipak, ovog puta situacija bi mogla biti nešto drugačija, pogotovo zbog činjenice što je Koulibaly jedan od igrača koje je vlasnik Aurelio De Laurentis najžešće udario po džepu.

U Napoliju trenutačno vlada pravi mali kaos na relaciji momčadi i uprave, a Laurentis je u jednom trenutku odlučio i novčano kazniti nogometaše. Pretpostavlja se da je spomenuti Senegalac u tom 'ratu' ostao bez više od 200 tisuća eura.

Valja istaknuti kako je stoper Napolija ove sezone odigrao 19 utakmica, a na Čizmu je stigao prije više od pet godina iz redova Genka.

Linker
25. travanj 2024 21:28