REUTERS/Hannah McKay
PRENOSE ENGLEZI

MOURINHO BI TEK SADA MOGAO TOTALNO IZGUBITI ŽIVCE Čelnici s Old Traforda zaustavili 'pipu'! Special One niti na zimu neće dobiti novac za pojačanja!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2018. 19:52

Manchester United ove sezone u Premier ligi ne izgleda baš najbolje pod vodstvom Josea Mourinha, a također valja istaknuti kako Portugalac nije u ljetnom prijelaznom roku dobio željena pojačanja. Kako stvari trenutačno stoje neće ih dobiti niti na zimu.

Naime, uprava kluba s Old Traffodam, prema napisima Independenta, nema namjeru dovoditi bilo kakva pojačanja u siječnju i to bi moglo dodatno iznervirati Mourinha.

'Special One' već je u nekoliko navrata javno kritizirao čenike na tu temu i to ga je umalo koštalo posla, a činjenica da će ostati bez pojačanja i na zimu, sigurno se neće svidjeti Portugalcu.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 7, 2018  Manchester United manager Jose Mourinho before the match   REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS

Očekivao je Mourinho pojačanja koja bi ga vratila u borbu za naslov prvaka, ali od toga neće biti ništa. United se trenutačno nalazi na osmom mjestu Premier lige sa, a za mjestom koje vodi u Ligu prvaka zaostaju sedam bodova.

Linker
26. travanj 2024 18:58