Soccer Football - FA Cup Third Round - Manchester United vs Derby County - Old Trafford, Manchester, Britain - January 5, 2018 Manchester United manager Jose Mourinho after the match Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

PIŠU ENGLEZI

MOURINHO PRIPREMA SENZACIONALNU KRAĐU Vječnom rivalu nevjerojatnom ponudom otima jednog od najubojitijih napadača današnjice?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.01.2018. u 18:58

 • Već se neko vrijeme zna da je Alexis Sanchez na izlaznim vratima Arsenala, a kao potencijalni kupac ovog sjajnog čileanskog napadača najviše se spominjao Manchester City.

  'Građani' su za Sancheza već bili pripremili oko 22 i pol milijuna eura, a sada su, čini se, njihovu ponudu odlučili nadmašiti iz Manchester Uniteda. Kako pišu britanski mediji, Jose Mourinho spreman je Čileanca ukrasti pred nosom rivala Pepa Guardiole te je za to spreman dati 28 milijuna eura, ali i prema Emirates stadionu poslati Armenca Henrikha Mkhitaryana.

   

  Ova je ponuda tako puno bliža 40 milijuna eura, koliko za Sancheza potražuju iz Arsenala. Navodno je Sanchez već i pregovarao s predstavnicima Cityja oko tjedne plaće koja bi iznosila 280 tisuća eura, ali nije to ništa što United ne bi mogao nadmašiti, a izgleda da su ozbiljno zagrizli za jednog od najtraženijih napadača današnjice.

  Iz drugih medija