Ramadani je zastupnik i Rebića i Perišića
 REUTERS/Carl Recine
PIŠE INDEPENDENT

MOURINHO SE MORA ODLUČITI ZA JEDNOG VATRENOG Slavni trener želio bi dvojicu, ali prisiljen je odustati od prvog izbora, Englezi analiziraju zašto

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2018. 17:10

Hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić i Ante Rebić nalaze se neko vrijeme na meti menadžera Manchester Uniteda.

Mourinhov interes za Hrvatima analizirao je britanski Independent navodeći kako je krilni igrač neophodan za Mourinhov sustav igre, navodeći kako je njegova primarna meta bio Brazilac Willian iz Chelseaja, ali da njega neće uspjeti dovesti.

"Ivan Perišić bio je krilni igrač kojeg je Mourinho želio dovesti prošle godine, ali Manchester United nije uspio postići dogovor s Interom i iako bi Mourinho opet želio dovesti Hrvata, zbog briljantnih igara na Svjetskom prvenstvu cijena mu je eksplodirala. Manchester United oklijeva platiti odštetu koja bi se kretala oko 90 milijuna eura za igrača koji će sljedeće godine navršiti 30 godina", piše Independent.

U nastavku se navodi kako Mourinho nije odustao od dovođenja Garetha Balea iz Reala, ali da je puno realnije da posegne za drugim Hrvatom - Antom Rebićem.

"United gleda i Perišićevog reprezentativnog suigrača Rebića koji je imao sličan utjecaj na Svjetskom prvenstvu. Njegovo dovođenje ne čini se tako kompliciranim, iako bi Manchester United kod dovođenja ovog 24-godišnjaka mogao imati žestoku konkurenciju u Bayernu", zaključuje se u tekstu.

Rebić je ugovorno vezan za Eintracht do 2021. godine, a tržižnu vrijednost mu Transfermarkt procjenjuje na 30 milijuna eura. Međutim, medijski se nagađa da će za njegov transfer biti potrebno iskeširati najmanje 50 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 13:42