Action Images via Reuters/Carl Recine
TRAŽENA ROBA

MOURINHU PONUĐEN POSAO U BIVŠEM KLUBU Sve je bilo pripremljeno za povratak slavnog Portugalca, ali Španjolci su brzo reagirali s novim informacijama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2019. 18:22

Jose Mourinho još uvijek je bez posla otkako je sredinom prosinca dobio otkaz u Manchester Unitedu. Slavnog stratega redovito se povezuje s najvećim svjetskim klubovima, ponajviše s Interom i Real Madridom, no ovih mu je dana izgleda na adresu stigla jedna ponuda iz njegovog Portugala.

Prema pisanju Recorda, Benfica je zainteresirana za Mourinha i ponudili su mu posao nakon što su uručili otkaz Ruiju Vitoriji iza kojeg je bila serija loših rezultata. No, španjolski AS nedugo je nakon te vijesti javio kako je Portugalac odbio posao jer u ovim trenucima isti ne ulazi u njegove planove.

Record je u svom tekstu najavio da bi problem u realizaciji mogle biti financije, jer poznato je kako su Joseove usluge poprilično skupe.

Prije slavne epizode s Portom, s kojim je 2004. godine osvojio Ligu prvaka, Mourinho je, između ostalog, 2000. privremeno vodio i Benficu u kojoj je ranije bio asistent Juppu Heynckesu prije nego što je ovaj napustio klub nakon neuspješnog ulaska u sezonu.

Linker
26. travanj 2024 03:09