Soccer Football - Champions League - Paris St Germain vs Bayern Munich - Parc des Princes, Paris, France - September 27, 2017 Paris Saint-Germains Neymar reacts REUTERS/Charles Platiau - RC191DBCAF60
REUTERS/Charles Platiau / REUTERS

Neymar

LOVA DO KROVA

MOŽDA IMAJU STRAŠNU MOMČAD, MOŽDA IMAJU LOVE, ALI OVU PONUDU ĆE TEŠKO ODBITI Evo što je Real Madrid spreman ponuditi PSG-u za Neymara

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.11.2017. u 12:29

 • Mediji u Španjolskoj i Engleskoj naveliko su se posljednih dana raspisali o velikom transferu Neymara u Real Madrid, a ukoliko se priča pokaže istinitom, njegovo dovođenje bit će pravi izazov za 'kraljevski klub'.

  Naime, engleski Guardian kaže kako će Peret i društvo iz Madrida učinit baš sve kako bi doveli Brazilca koji je prošloga ljeta stigao u Pariz za vrtoglavih 222 milijuna eura.

  Neymar je nedavno zaplakao na jednoj press konferenciji jer se osjećao izdanim od strane bivših suigrača Luisa Suareza i Gerarda Piquea, a navodno mu je i Leo Messi poručio kako ne bi bilo u redu da kao bivši igrač Barcelone pristane na transfer u Real Madrid.

  'Kraljevi' imaju paklen plan kojim namjeravaju slomiti vodeće ljude PSG-a, a kako prenosi Guardian, Real će za Neymara ponuditi određenu količinu novca te Garetha Balea i Tonija Kroosa. Madriđani smatraju kako je Neymarova vrijednost oko 400 milijuna eura, a ovom ponudom smatraju kako bi to zadovoljilo apetite Parižana.