REUTERS/Peter Cziborra
'SRETNI SMO S NJIM'

MOŽE LI DOĆI DO PREOKRETA U TRANSFER-PRIČI SREBRNOG VATRENOG!? Simeone reagirao u posljednji trenutak: 'Volio bih da ostane, jako nam je bitan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2018. 19:51

Trener Atletico Madrida Diego Simeone htio bi zadržati Šimu Vrsaljka u svojoj momčadi: "Nadam se da će Šime ipak nastaviti s nama.", izjavio je za medije.

Branič Atletica i hrvatske reprezentacije završava pregovore s milanskim Interom i uskoro bi trebao potpisati ugovor prema kojem bi stigao na posudbu za sedam milijuna eura s mogućnošću otkupa za dodatnih 18.

Novinari su na presici upitali Simeonea o tome transferu i mogućnosti da se Vrsaljko predomisli, a popularni Cholo je odgovorio: "Sretni smo sa Šimom u našoj momčadi. Imao je sjajnu epizodu na Svjetskome prvenstvu, pokazao je svoje napadačke mogućnosti i svu raskoš svoga talenta. Sretan sam radi njega i volio bih da ostane s nama jer nam je jako bitan za ekipu."

Bez obzira na Simeoneovu retoriku, talijanski mediji već danima pišu o Vrsaljkovu transferu u redove Nerazzura te ističu kako je njegov potpis za Inter pitanje sata, a ne dana.

Vrsaljko je već igrao na 'čizmi'. Od 2013. do 2014. je bio član Genoe, a potom je dvije sezone nosio dres Sasssuola.

Linker
27. travanj 2024 03:01