Reuters / Action Images via Reuters
PRENOSI TUTTOSPORT

NA ČIZMI TVRDE: CONTE ŽELI OSNAŽITI VEZNI RED, A PRIORITET NA LJETO JE DOVOĐENJE HRVATA Talijanski gigant dovodi Vatrenog i 'kvari' posao Englezima?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 19:31

Još uvijek nije poznato gdje će hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić nastaviti karijeru obzirom da mu je istekla jednogodišnja posudba u Chelseaju. Veznjak bi se trebao vratiti u redove Real Madrida, ali tamo nema zagarantirano mjesto u udarnom sastavu.

Strani mediji navode kako bi ga Englezi mogli otkupiti za 30 milijuna eura bez obzira na zabranu transfera koju im je odredila Uefa jer je u klub stigao u ljeto 2018. godine.

Talijanski su se mediji s druge strane raspisali o tome kako bi Kovačić navodno mogao biti prva meta novog trenera Intera Antonija Contea koji planira dovesti nekoliko pojačanja u klub. Tuttosport tvrdi da Zinedine Zidane gotovo sigurno neće računati na Matea obzirom na to da planira dovesti velika pojačanja u vezi, tako da je opcija napuštanja Madrida vrlo izgledna.

Soccer Football - Europa League Final - Chelsea v Arsenal - Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - May 29, 2019  Arsenal's Lucas Torreira in action with Chelsea's Mateo Kovacic   REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith / REUTERS
Kovačić

Iako ima ugovor s Realom do 2021. godine sada bi Inter mogao 'zakomplicirati' stvari Chelseaju i otkupiti njegov ugovor za već spomenutih 30 milijuna eura i tako vratiti Hrvata na Meazzu nakon četiri godine.

Kovačić je za Nerazzurre ukupno odigrao 80 utakmica i pritom postigao pet pogodaka.

Linker
26. travanj 2024 19:32