Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Wales - Stadion Gradski vrt, Osijek, Croatia - June 8, 2019 Croatia's Dominik Livakovic reacts REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

NA KORAK OD TRANSFERA

NA MAKSIMIRU PRIHVATILI NOVU, POBOLJŠANU PONUDU ZA DOMINIKA LIVAKOVIĆA!? Otkrivamo financijske detalje bogatog posla i kada bi se trebao realizirati

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.07.2019. u 14:22

 • Dominik Livaković je na korak do Montpelliera! Francuski klub kojem je vatrena ‘jedinica’ prvi pick odaslao je novu ponudu u Maksimir, izvori kažu da iznosi 9 milijuna eura! Maksimirski klub voljan je prihvatiti tu ponudu i transferirati Livakovića.

  To bi se već i dogodilo, da nije ispao problem s drugim vratarom Danijelom Zagorcem. Naime, Zagi je na treningu, kao što smo pisali neki dan, dobio jak udarac u genitalije i mora strogo mirovati. Prve procjene su bile da će stanka trajati sedam dana, ali ozljeda je nezgodna pa bi moglo potrajati i dulje.

  Zato u modrom klubu ništa neće riskirati, na programu su europske utakmice, treba se uloviti grupna faza Lige prvaka ili barem Europske lige. Samo to je razlog što Livi već nije spremio stvari i otisnuo se u Ligue 1. No, može se ustvrditi da je transfer zapravo već dogovoren, čeka se samo da se vidi konačni rasplet sa Zagijem. Vjeruje se da će se uskoro oporaviti, a to onda znači da će Livaković, koji je jučer branio svoju stotu utakmicu za Modre, do kraja ovog prijelaznog roka sigurno napustiti Dinamo. Vjerojatno i prije, zapravo onoga trenutka kad Zagorac stane između vratnica.

  Zagreb, 190719.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 1.kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Lokomotiva.
Na fotografiji: Dominik Livakovic .
Foto: Damir Krajac / CROPIX
  Foto: Damir Krajac / CROPIX
   

  Kao što znate, Dinamo je odbio prvu ponudu za Livakovića koja je iznosila 6 milijuna eura, ali ova druga je sasvim zadovoljavajuća. U međuvremenu je i Montpellier prodao Monacu Benjamina Lecomtea, koji je i na širem popisu francuske reprezentacije iako još nije debitirao. Tu je Montepellier zaradio 13,5 milijuna eura, pa je mogao podiću ponudu za hrvatskog reprezentativca.

  Iz drugih medija