REUTERS/Phil Noble
RASTANAK S OLD TRAFFORDOM

NA OLD TRAFFORDU GA VIŠE NE ŽELE! ZVIJEZDA MANCHESTER UNITEDA POTPUNO BESPLATNO ODLAZI U BARCU Španjolci tvrde: Sve će biti službeno na kraju sezone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2019. 10:17

Juanu Mati, veznjaku Manchester Uniteda, ugovor s engleskim klubom istječe na za manje od dva mjeseca. Španjolac će nakon toga sigurno napustiti Old Trafford kao slobodan igrač, a španjolski mediji već su se raspisali o tome gdje će 31-godišnjak nastaviti svoju karijeru.

Novinari katalonskog Sporta tvrde da je Mata uvjete nove suradnje već dogovorio s Barcelonom, a na Camp Nou bi trebao zarađivati oko pet milijuna eura po sezoni. Naravno, detalji neće biti poznati do početka prijelaznog roka.

"Mata ima druge ponude, ali Barcelona je njegova prva opcija. Zbog toga je odbio sve Unitedove ponude, a od Barcelone se nada dvogodišnjem ugovoru s mogućnošću produženja za još jednu godinu", tvrde španjolski novinari.

U slučaju da to transfera dođe, Matin status u Barceloni gotovo sigurno bio bi status rezervnog igrača, s obzirom na to da će na Camp Nou na ljeto iz Ajaxa doći i Frenkie de Jong.

Za Manchester United Mata je odigrao 218 utakmica. Postigao je 45 pogodaka kojima je dodao i 37 asistencija.

Linker
25. travanj 2024 05:49