CROPIX
STRPLJEN - SPAŠEN

NA POLJUDU NE ŽELE PRODAVATI POD SVAKU CIJENU! MILIJUNSKA PONUDA NIJE IH IZULA IZ CIPELA Evo kako su Bijeli odgovorili na bogatu ponudu Francuza

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 05. siječanj 2019. 09:04

Hajduk je potvrdio interes, odnosno službenu ponudu francuskoga Lillea za 19-godišnjeg Domagoja Bradarića, lijevoga beka Bijelih. Francuski klub, koji je trenutno drugoplasiran u svojoj ligi, na poljudsku je adresu odaslao ponudu, pretpostavlja se, vrijednu između 2,5 i 3 milijuna eura, no iz Hajduka su se oglasili da u ovom trenutku nisu zainteresirani.

- Mogu potvrditi da je u klub stigla službena ponuda za našeg mladog igrača i reprezentativca Domagoja Bradarića. Odbili smo je jer nije u skladu s našim planom i time nam u ovom trenutku nije bila prihvatljiva. Ponovit ću i ovom prigodom da nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače pod svaku cijenu - poručio je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

Zagreb, 161218.
Maksimir.
Utakmica HT Prve lige, 18. kola izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduka.
Na fotografiji: Domagoj Bradaric, Bruno Petkovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Hoće li Lille ići korak dalje te hoće li doći do licitiranja ne bi li se posao u konačnici dogodio, teško je nagađati. Činjenica je da je prva ponuda došla te da su je u Hajduku na prvu odbacili. Nije isključeno da se javi neki drugi klub koji je pratio Bradarića, mladog reprezentativca i igrača koji je odigrao tek devet službenih utakmica za prvu momčad Hajduka, a još ga je bivši trener Zoran Vulić, kod kojega je debitirao, istaknuo kao klupsku budućnost te igrača na kojemu će Bijeli potencijalno jako dobro zaraditi.

Bjelanović ističe da im cilj nije prodavati pod svaku cijenu, a zna se da postoje interesi za još trojicu mladića - Antu Palaversu, Marija Vuškovića i Darka Nejašmića. Samo je pitanje trenutka kada će se pojaviti ponuda za nekoga od navedenih i kako će Hajduk reagirati s obzirom na to da mora prodavati zbog tekućeg poslovanja.

Split, 101118.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 14. kola HT Prve lige, Hajduk - Inter Zapresic.
Na fotografiji: Ahmad Said Said. 
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
CROPIX

Klub bi se radije riješio otpisanih igrača poput Ahmeda Saida i ostalih, no činjenica je da mladi bolje kotiraju na tržištu te da valja procijeniti pravi trenutak sukladno ponuđenoj cijeni da se ne bi narušila strategija da se mlade ne treba prodavati tek da bi ih se prodalo. Isto tako, eventualni dotok novca nužan je za pronalaženje stopera i napadača da bi se pokušalo izboriti Europu u nastavku natjecanja u HNL-u.

Linker
26. travanj 2024 22:25