Tom Dubravec / CROPIX
VEZNJAK NA ODLASKU

NA POMOLU JE IZNENAĐUJUĆI TRANSFER NA POLJUDU Danas pada odluka: Bio je standardni prvotimac, a kod Tudora nije dobio niti minutu

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. veljača 2020. 10:35

Iznenađujući transfer je na pomolu, Hajdukov 21-godišnji veznjak Darko Nejašmić na pragu je posudbe u ljubljansku Olimpiju. Nejašmić je želja predsjednika Olimpije Milana Mandarića i trenera Safeta Hadžića, a jedina sporna točka jest duljina posudbe.

Naime, u jesenskom prvaku Slovenije htjeli bi Nejašmića u Ljubljanu dovesti na godinu i pol, a s druge strane igrač bi napustio Hajduk, ali samo za proljetnu polusezonu. Dogovor se mora postići tijekom petka jer subota (15. veljače) posljednii je dan mercata u Sloveniji, a uz to i predsjednik Mandarić putuje u SAD, zato je malo vremena preostalo za realizaciju posudbe.

Nejašmić je ove sezone bio standardni prvotimac Hajduka sa 17 utakmica u HNL-u, međutim dolaskom Igora Tudora na klupu Bijelih, ni minute na proljeće nije odigrao.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Očito je zbog toga odlučio promijeniti sredinu, za početak preko posudbe. Ali, sačekajmo petak da vidimo je li konačni dogovor postignut. U Olimpiji već igra bivši hajdukovac Ante Vukušić, te dva posuđena igrača Dinama, Bojan Knežević i Luka Menalo.

Linker
26. travanj 2024 05:48