Alexis Sanchez
 REUTERS/Eddie Keogh / REUTERS
LJUBAV JE DEFINITIVNO PUKLA

NA POMOLU JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA U 2018. GODINI Legenda Bayerna potvrdila: 'Nama su vrata ovdje zatvorena, on je već odabrao novi klub'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2017. 15:16

Jedna od najvećih uzdanica Arsenala i Arsenea Wengera, Čileanac Alexis Sanchez gotovo sigurno će u zimskom prijelaznom roku napustiti Emirates. Za usluge ovog sjajnog napadača još su ranije bili zainteresirani Manchester City, PSG i Bayern, a prema posljednjim informacijama jedan je velikan ipak odustao od njegovog dovođenja.

Kako prenosi njemački Sky, legenda Bayerna Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je kako je Alexis već odabrao novu sredinu, točnije to bi trebao biti Manchester City.

- Mislim da je Sanchez već odlučio kamo će otići. Vrata njegovog transfera za nas su zatvorena. To za nas nije problem i Sanchez ne bi bio zamjena za Lewandowskog jer nije klasični centarfor.

U nekoliko je navrata Sanchez odbijao produžiti ugovor s londonskim klubom, a nagađalo se kako bi sjajni Čileanac mogao otići i prema Parizu, ipak, po svemu sudeći, ipak je odabrao Manchester.

Čileanac je od 2014. godine u Arsenalu, a u 152 utakmice zabio je 74 gola te osvojio dva FA kupa i jedan Superkup.

Linker
24. travanj 2024 05:15