Foto: Damir Krajac / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

NA POMOLU JOŠ JEDAN IZLAZNI TRANSFER IZ MAKSIMIRA? Modri imaju na stolu konkretnu ponudu, a kod Bjelice je u drugom planu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2018. 16:50

Hoće li Ivan Fiolić ovog ljeta ipak otići iz Dinama? Taj momak je stalno u krugu prve momčadi, kod Bjelice i kotira dosta visoko, nije samo unutar 18, već unutar 13-14 igrača.

Pošten dečko, talentiran, ali nikako da konačno rasplamsa svoju karijeru. Prije dvije godine kao igrač Lokomotive bio je na korak do belgijskog Genka, međutim, Dinamo ga nije pustio, vraćen je u Maksimiru pod egidom ‘jako nam trebaš’. Ali je ostao u drugom planu.

U međuvremenu se stalno nagađalo da bi mogao otići, a početkom ljeta, čuli smo, za njega se jako zainteresirao nizozemski Heerenveen. Nije taj transfer bio daleko od realizacije, no Fiolić je opet, barem privremeno, dok traju pregovori, ostao u Dinamu.

A sad je ponovno u igri Genk. Tada je taj klub za Fiolića nudio dva milijuna eura, sad je opet spreman platiti odštetu, zasad ne znamo koliko, ali Fiolić bi mogao završiti u Belgiji. Dinamo će razmotriti ponudu, porazgovarati s Fiolićem i trenerom Bjelicom, ali, ovako sa strane, nema razloga da ne prihvati ponudu ako ona financijski zadovolji sve strane. Jasno je da će se Fiolić u Dinamu teško izboriti za naslovnu ulogu i postati stožerni igrač, možda je vrijeme da se okuša na nekoj drugoj adresi.

Heerenveen je sad na čekanju, Genk je ozbiljan pretendent, čekamo rasplet.

Linker
18. travanj 2024 23:30