CROPIX
VAGANJE PONUDE

NA POMOLU NOVI ZVUČNI HRVATSKI TRANSFER! ČEKA SE POTVRDA VELIKE VIJESTI IZ SLAVONIJE Osijek za važnog prvotimca dobio primamljivu ponudu!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 09. siječanj 2019. 09:09

Često sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović zna izjaviti da vlada veliko zanimanje za Osijekove igrače. Nikad to ne konkretizira, a nije ni jučer kada smo ga upitali jesu li točne vijesti o mogućem odlasku vezista Harisa Hajradinovića.

- Znate da imam spremnu šprancu za odgovor. Dakle, dok se nešto u našem klubu ne dogodi sasvim konkretno i bude dovedeno do samog kraja, ni ja ni bilo tko drugi ne komentiramo - kazao je Alen Petrović.

Ako nije komentirao ranije, a ni jučer, uskoro će sigurno. Iz izvora koji nikad nisu presušili, zakazali ili nas odveli u krivu stranu doznali smo da Hajradinović do kraja priprema sigurno neće ostati s Bijelo-plavima. Zanimanje za njega i, naravno, prije svega za njegove igračke kvalitete iskazali su po jedan klub iz Italije, Turske i Grčke. Možda to izgleda i sasvim uopćeno, bildanje cijene ili reklame, ali nije tako, jedna je od službenih potvrda - makar to nitko u prvoligašu s Drave ne želi potvrditi - već stigla do Gradskog vrta. Osijeku je naime ponuđen iznos od oko dva milijuna eura za prijevremeni otkup ugovora koji ima s Hajradinovićem.

Vaganje ponude

- Od stupanja na predsjedničku dužnost više sam puta ponovio da Osijekovi igrači neće odlaziti u inozemstvo, odnosno ostvarivati transfere koji će biti manji od njihove stvarne cijene, a ni u kojem slučaju ako to ne budu milijunski iznosi u eurima - prije dva-tri dana izjavio je predsjednik kluba Ivan Meštrović.

Čini se, baš je toliko vremena prošlo otkako se cijela priča zakotrljala, jer i sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović podsjetio je da Osijek ne mora i u ovom trenutku ne želi prodavati svoje igrače, ali da će, ako do takve dođe, svaku ozbiljnu ponudu za transfer jednako tako ozbiljno i razmotriti i odvagati.

Do nje je, razvidno, došlo, za koji dan sigurno će to biti i službeno potvrđeno, a Haris Hajradinović vjerojatno će otići iz Gradskog vrta.

Linker
18. travanj 2024 11:01