Boris Kovacev/ CROPIX
JAVLJA ONDA CERO

NA POMOLU 'OTMICA' TRANSFERA ANTE REBIĆA? Španjolci tvrde: Bayern i Manchester United mogli bi ostati praznih ruku, a hrvatski as seli u Primeru?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 18:25

Ante Rebić jedan je od najvećih dobitnika nedavno održanog Svjetskog prvenstva u Rusiji. Poznato je otprije kako su interes za 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca pokazivali Manchester United i Bayern, iako neke posljednje informacije govore da uprava bavarskog diva neće ispuniti vjerojatno najveću želju Nike Kovača.

No da interesa za Rebića ne manjka, svjedoči vijest koju je danas na svojoj naslovnici lansirao ugledni španjolski portal AS. Ovaj se medij poziva na informacije s radio postaje Onda Cero po kojoj se u utrku za hrvatskog ofenzivca uključila i Sevilla.

Nadalje, isti izvor govori da su pregovori između slavnog španjolskog kluba i Eintrachta iz Frankfurta već došli u uznapredovalu fazu.

"Rebić može igrati na krilu, ali i iza napadača. Te dvije uloge je prezentirao i u Rusiji gdje se nalazio u početnih 11 na hrvatskom putu do finala", u AS-u su ukratko opisali Vatrenog.

Sevilla se silno želi pojačati napadačem još ovog ljeta, a čini se kako im je Rebić sada postao prioritet.

Hrvat je, podsjetimo, u Frankfurt stigao za samo dva milijuna eura kada ga je bundesligaš nakon posudbe odlučio otkupiti od Fiorentine. S završetkom posljednjeg Mundijala, Rebićeva je cijena po nekim procjenama porasla sve do 30 milijuna eura, dok je Sevilla, prema izvorima iz Španjolske, spremna Nijemcima platiti 21.

Linker
20. travanj 2024 21:27