Rijeka, 070318.
Stadion Rujevica. Utakmica 23. kola HT 1. lige,
HNK Rijeka - GNK Dinamo.
Na fotografiji: Dos Santos Heber Araujo.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

VREMENA PONESTAJE...

NA POMOLU PRAVA BOMBA DOMAĆEG MERCATA!? Dinamo u posljednji trenutak kreće u tešku misiju i veliku razmjenu s Rijekom koja uključuje trojicu igrača

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2018. u 08:54

 • Hoće li Dinamo zadnji dan prijelaznog roka i nešto dolazno tržiti? Iako Nenad Bjelica danima ponavlja da bi tek netko mogao otići, a teško da će netko i doći, još je uvijek moguća i druga opcija.

  Dakle, jučer se prvo pojavila informacija da bi Dinamo mogao dovesti Hebera iz Rijeke. Bila bi to prava bomba domaćeg mercata, nije tajna da su Modri Brazilca “haltali” već zimus, tada ga nisu htjeli tako jako, ili ga nisu mogli dobiti. Ali teška je to misija, puno pluseva i minuseva, a premalo vremena. Navodno bi u smjeru Rujevice otišli Knežević i Doumbia, kao dio odštete. Treba li Heber Nenadu Bjelici? Vidjet ćemo danas.

   

  Potom je do nas došla i vijest da je, nakon Hebera, Dinamova meta i Interov (Zaprešić, ne Milano) napadač Komnen Andrić. Ali ni tu nije sve “čisto”.

  - Nema ništa od toga. Neki su inicijalni razgovori postojali, ali ništa od toga - kratko je kazao Branko Laljak, alfa i omega zaprešićkog kluba.

  A mi bismo dodali - hvala bogu što večeras završava prijelazni rok.

  Iz drugih medija