Marco Luzzani/Getty Images
PIŠU TALIJANI

NA POMOLU SENZACIONALNI PREOKRET U 'SLUČAJU MANDŽUKIĆ' Hrvatski napadač uskoro bi mogao zabijati upravo Juventusu, već je postignut veliki dogovor!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2019. 12:53

Hrvatski napadač Juventusa Mario Mandžukić neće napustiti Italiju u siječanjskom prijelaznom roku, nego će Torino zamijeniti s Milanom. Tako barem tvrdi talijanski Il Giornale koji je lansirao ovu vijest.

Dakako, istu treba uzeti s velikom količinom rezerve.

Navodno je 33-godišnji hrvatski napadač privukao pozornost gradskih rivala Milana i Intera, ali su 'Bianconeri' dali prednost klubu s kojim imaju sjajne odnose.

U slučaju transfera u Milan tamo bi Mandžukića raširenih ruku dočekala dvojica Hrvata, jedan od vodećih ljudi kluba Zvonimir Boban i dojučerašnji mu suigrač iz hrvatske reprezentacije Ante Rebić.

Podsjećamo, Mandžukićev status u Juventusu pod trenerom Maurizijem Sarrijem je 'zamrznut', zbog čega se cijelo ljeto spominjala mogućnost njegovog odlaska. Spominjali su se mogući transferi u Manchester United, Bayern i Katar, ali se ništa nije realiziralo. U posljednje vrijeme naveliko se opet šuškalo o odlasku na Old Trafford, ali čini se da bi selidba u Milan mogla biti najrealnija opcija...

Mandžukić ove sezone i dalje čeka na prvi službeni nastup za Juventus, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 10 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 03:25