REUTERS
BOMBA IZ ŠPANJOLSKE

NA POMOLU 'TRANSFERNI EL CLASICO' Real Madrid pripremio milijune za Neymara, ali igračev otac umiješao se u posao i sina ponovno ponudio Barceloni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2018. 15:51

Neymar se vjerojatno neće zadržati u PSG-u. Za njegove usluge već je dugo zainteresiran Real Madrid, a španjolska Marca sada tvrdi kako je brazilski napadač ponuđen svojem bivšem klubu Barceloni.

Neymar je iz Barce otišao u ljeto 2017. godine za rekordnih 220 milijuna eura, no u PSG-u nije sretan iako je dobio status glavne zvijezde u momčadi. Njegov otac, koji mu je ujedno i menadžer, sada ga nudi nogometnim velikanima u nadi da će mu sin otići iz Pariza. Prije nekoliko dana ponuđen je i Barceloni. Marca piše kako je mogućnost Neymarova povratka u redove katalonskog diva jako tanka, ali ne i nemoguća.

Antoine Griezmann iz Atletico Madrida trebao je potpisati za Barcu, ali kako je odlučio ipak ostati u svojem sadašnjem klubu, Katalonci će morati potražiti novo rješenje. Izvori bliski Neymaru tvrde kako je i sam igrač znao da od njegova povratka neće biti ništa ako Griezmann dođe u klub, ali ovako su se stvari ipak okrenule u njegovu korist.

Naravno, problem predstavlja visina odštete ili jednostavnije, Barca nema novaca za Neymara. Iako su oborili rekord prodajom Neymara godinu će završiti s minimalnim profitom pa bi povratak napadača predstavljao veliki rizik. Barcelonini igrači i navijači ne bi bili sretni da Neymar izabere Real Madrid i to je faktor koji ide u prilog njegovom povratku na Camp Nou.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Florentino Perez sigurno neće tako lako odustati od Neymara koji mu je prvi na listi želja u 2018. godini, a bijes Barcelone samo je bonus na već ionako veliku nagradu koja dolazi s dolaskom brazilske megazvijezde. Izgleda kako nam ovo ljeto donosi veliku utrku između dva španjolska diva. Nakon Svjetskog prvenstva, gledat ćemo transferni El Clasico.

Linker
24. travanj 2024 06:19