Getty Images
SVJETLO NA KRAJU TUNELA

NA POMOLU VELIKI PREOKRET U KARIJERI JEDNE OD NAJVEĆIH NADA, ALI I VELIKOG PEHISTA HR NOGOMETA Nesuđeni nasljednik Luke Modrića putuje u Englesku!?

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 28. lipanj 2019. 20:44

Iako je bio blizu odlaska na posudbu u Vitoriju Guimaraes, 23-godišnji hrvatski veznjak Filip Krovinović iz Benfice bi ovog ljeta ipak mogao otići na jednu drugu destinaciju.

Ugledna A Bola jučer je potvrdila da je za Krovinovićevu posudbu zainteresirano nekoliko klubova iz Engleske.

Podudara se to i s informacijama s Otoka, jer su tamošnji mediji prije nekoliko dana pisali kako Krovinovića želi dovesti Norwich, novi član Premier lige.

Benfica se svakako ne bi htjela riješiti Krovinovića, već će ga samo negdje posuditi. Portugalci su uvjereni - u Englesku.

Podsjećamo, Krovinović je preko Rio Avea stigao u Benficu prije dvije godine, ubrzo se izborio za mjesto u momčadi, igrao vrhunski, a njegovim ulaskom među standardne prvotimce krenuo je i Benficin pobjednički niz.

December 1, 2017 - Porto, Porto, Portugal - Benfica's Croatian midfielder Filip Krovinovic in action during the Premier League 2016/17 match between FC Porto and SL Benfica, at Dragao Stadium in Porto on December 1, 2017., Image: 356681609, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

'Novi Modrić' tepali su mu portugalski mediji, lijepe prezentacije zaintrigirale su i izbornika Zlatka Dalića koji je obećao da će ga pratiti i doći pogledati, dao mu nadu da će, nastavi li s takvom formom, biti i među kandidatima za odlazak na Svjetsko prvenstvo. No, onda je došla kobna utakmica sa Chavesom početkom 2018. godine, koljeno je propalo, ligamenti popucali. Tada je bilo jasno da su se snovi o Rusiji rasplinuli.

Dugo je trajao oporavak, sve do prosinca prošle godine, odigrao je Krova u drugom dijelu sezone 12 utakmice, skupio nešto više od 600 minuta, a sada je spreman za nove izazove.

Linker
18. travanj 2024 23:35