REUTERS/Albert Gea
KAKAV OBRAT!

NA POMOLU VELIKI ZAOKRET! JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA IPAK NE IDE U BARCELONU? Katalonci tvrde da odabrao drugog velikana: 'Sve je dogovoreno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2019. 15:14

Jednom kada je Antoine Griezmann potvrdio da napušta Atletico Madrid gotovo pa sve je upućivalo na njegov odlazak u Barcelonu, ali izgleda i da je u ovoj priči možda došlo do velikog zaokreta.

Naime, katalonski Sport danas je kao svoju glavnu priču izbacio vijest po kojoj francuski napadač karijeru nastavlja u PSG-u!

Još je u petak u Griezmann rekao da zna ime svog idućeg kluba, ali nije iznosio detalje: "Znam gdje ću igrati sljedeće sezone", izjavio je tada gostujući u Telematinu.

"Sve se više priča o tome da je postigao dogovor s PSG-om. Čak se prema nekim informacijama već sastao s predsjednikom Nasserom Al-Khelaifijem i s njim sve dogovorio", stoji pak, između ostalog, u tekstu Sporta.

Griezmann bi na Parku prinčeva trebao zamijeniti Edinsona Cavanija koji je na izlaznim vratima.

Podsjetimo, 28-godišnji napadač prema ugovoru s Atleticom ima otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura, ali bi ista trebala 1. srpnja pasti na 120.

Antoine je u dresu Madriđana dosad odigrao 256 utakmica. Pritom je postigao 133 pogotka i upisao 50 asistencija. U klub je stigao iz Real Sociedada 2014. godine u transferu vrijednom 30 milijuna eura.

Linker
22. travanj 2024 23:21