REUTERS/Fabian Bimmer
REKORD POD UPITNIKOM

NA POMOLU VELIKI ZAOKRET U POVIJESNOM TRANSFERU BAVARACA!? Javili se Španjolci, a priču koja je glasno odjeknula komentirao i veliki šef Bayerna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2018. 09:12

Španjolski mediji objavili su veliku priču o prelasku braniča francuske reprezentacije i Atletico Madrida Lucasa Hernandeza u minhenski Bayern za vrtoglavih 85 milijuna eura. Bio bi to najskuplji transfer u povijesti bavarskoga kluba.

Međutim, tu je informaciju brzo demantirao predsjednik Atletica Enrique Cerezo. Reagirao je na objavu španjolske Marce koja je navela kako će Niko Kovač i uprava Bayerna predstaviti Lucasa navijačima već 1. siječnja 2019.

Soccer Football - Super Cup - Real Madrid v Atletico Madrid - Lillekula Stadium, Tallinn, Estonia - August 15, 2018  Atletico Madrid's Lucas Hernandez celebrates with the trophy after winning the Super Cup             REUTERS/Maxim Shemetov
REUTERS/Maxim Shemetov

Lucas je ovoga ljeta produžio ugovor s madridskim Atleticom do 2024. godine, a Cerezo je dodao da francuski branič nipošto ne želi napustiti klub.

"Trenutno je Lucas Hernandez igrač Atletico Madrida i on tu želi i ostati.", izjavio je Cerezo za SportYou.

"Ne znam ništa o ponudi niti o odštetnoj klauzuli. Mi ovdje gradimo vrhunski tim i ne rasprodajemo igrače.", rezolutan je bio predsjednik Atletica.

Oglasili se i iz Bayerna

Šef Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge je nakon ligaške pobjede svoje momčadi na Leipzigom (1:0) komentirao potencijalni transfer.

"Ne mogu ništa ni potvrditi ni demantirati. Još ništa nije gotovo, a samo zaključene dogovore mogu potvrđivati. Pričekajmo i vidjet ćemo što će se dogoditi".

Njemački mediji već su se poigrali kombinacijama i opcijama kojima bi Niko Kovač mogao učvrstiti obranu. Lucas bi dobro došao umjesto Davida Alabe na lijevome beku ili umjesto Niklasa Sulea, Boatenga i Hummelsa na mjestu centralnog braniča. U svakom slučaju, zimski se prijelazni rok bliži i bit će zanimljivo vidjeti kako će se razvijati trakavica u vezi dolaska svjetskoga prvaka u redove bavarskoga giganta.

Linker
19. travanj 2024 23:56