REUTERS/Dylan Martinez
PRENOSE TURSKI MEDIJI

NADMAŠENA JE PONUDA LIVERPOOLA, REPREZENTATIVAC VATRENIH SELI U LONDON? Turci tvrde: Za sjajnog stopera spemni su izdvojiti i do 22 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 13:35

Prije nekoliko dana mediji na Otoku su se raspisali kako je za hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu veliki interes pokazao Liverpool i kako su Redsi već dvaput slali ponude na adresu Bešiktaša od kojih je ova druga iznosila čak 20 milijuna eura.

Ipak, Turci žele za sjajnog stopera dobiti puno više te su spremni pričektai još unosnije ponude. Prema posljednjim informacijama turskih medija, sada se u igru za dovođenjem Vide uključio i West Ham.

NtvSpor prenosi kako je za stopera Vatrenih stigla ponuda od 18 milijuna eura, dok Sabah s druge strane tvrdi kako je riječ o 22 milijuna eura, što bi značilo kako su 'čekićari' nadmašili ponudu Redsa i kako su sada upravo oni ti koji imaju prednost ispred svih.

Moskva, Rusija, 150718. 
Stadion Luznjiki. 
FIFA Worl cup Russia 2018. 
Nogometna utakmica finala svjetskog prvenstva Rusija 2018, Francuska - Hrvatska. 
Na fotografiji: Domagoj Vida.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Prema pisanjima turskog Milliyeta, Bešiktaš se već sprema za Vidin odlazak, a navodno će predsjednik kluba Fikret Orman i šef za transfere, Umut Guner, uskoro održati sastanak sa trenerom Senolom Gunesom na kojem će biti donesena konačna odluka.

Linker
20. travanj 2024 05:39