Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
PIŠU FRANCUSKI MEDIJI

NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ SVIJETA POSTAVIO ULTIMATUM BOGATIM ŠEICIMA Najveća zvijezda momčadi poručila - ako želite da ostanem, dovedite mi njega!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 23:55

Na ljeto se spremaju brojne promjene u redovima PSG-a. Najavljen je moguć odlazak brojnih zvijezda poput Edinsona Cavanija, Angela di Marije, Danija Alvesa, Marca Verrattija, a ono što se čini najizvjesnije je da će se promjena dogoditi na trenerskoj klupi.

Unai Emery vjerojatno će biti smijenjen jer je usprkos dominaciji u francuskom prvenstvu propustio osvojiti Ligu prvaka.

Kao potencijalni Emeryjevi nasljednici spominju se Antonio Conte, Luis Enrique, Carlo Ancelotti, a presudnu riječ o novom treneru mogao bi imati i Neymar, najveća zvijezda momčadi.

Tite
Laurence Griffiths/Getty Images
Tite

Slavni Brazilac navodno je, prema napisima nekih francuskih i brazilskih medija klupskoj upravi predložio da na klupu dovodeu Titea, akualnog brazilskog izbornika. Neki idu tako daleko da je uvjetovao svoj ostanak na Parku prinčeva njegovim dolaskom, ali problem je taj što je Tite pod ugovorom s Brazilskim nogometnim savezom do 2022. godine.

Linker
23. travanj 2024 23:12