REUTERS/Paul Hanna
GDJE NAKON RUSIJE?

NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ U POVIJESTI KLUBA I HRVATSKI AS GLAVNA TEMA Napušta li Mandžo Juventus? Apsolutna legenda kluba otkrila planove...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2018. 21:10

Nakon osvojene dvostruke krune u Italiji, momčad Juventusa već je krenula s pripremama za iduću sezonu, odnosno sa slaganjem kadra. Posljednjih dana najviše se govorilo o statusu Argentinca Gonzala Higuaina i reprezentativca Vatrenih Marija Mandžukića.

Ovo su dva imena koja su se najviše spominjala u kontekstu odlazaka iz Torina, a potpdedjsdnik Juvea, legendarni Pavel Nedved obratio se javnosti i otkrio kakva je trenutačna situacija.

- Nismo pretjerano zabrinuti. Gonzalo je naš igrač i još uvijek ima ugovor. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon Svjetskog prvenstva. Mandžukić? Nogometaš uvijek mora biti sretan, ne smijete ga sputavati, on uvijek mora biti sretan i zadovoljan. Zajedno ćemo odlučiti kako dalje - kazao je Nedved.

Talijani kažu kako je Mandžo nezadovoljan svojom pozicijom u klubu, točnije mjestu na kojem igra. Allegri ga je gotovo čitavu sezonu koristio na lijevom krilu, dok njemu više odgovara pozicija klasičnog napadača. Prema napisima sa 'čizme' za hrvatskog su reprezentativca najviše interesa pokazali Kinezi, Manschester United te Milan.

Linker
25. travanj 2024 07:20