Getty Images
PA TKO TO MOŽE PLATIT'?

NAJVEĆI POSAO U POVIJESTI NOGOMETA Barcelona objavila veliku vijest: Messi je napokon potpisao, a odšteta zvuči - potpuno nestvarno!

Piše: HinaObjavljeno: 25. studeni 2017. 13:51

Argentinac Lionel Messi je konačno potpisao svoj novi ugovor s koji ga veže s Barcelonom do 2021. godine, objavio je katalonski klub na svojim stranicama.

Ovaj novi ugovor je objavljen 5. srpnja, a parafirao ga je Jorge Messi, igračev otac i agent.

Međutim, kako su tjedni prolazili činjenica da peterostruki osvajač Zlatne lopte još nije potpisao ugovor izazvala je zabrinutost među "socios" (navijačima-dioničarima) Barçe.

"Barcelona i Leo Messi su potpisali jutros novi ugovor prema kojem on u klubu ostaje do 30. lipnja 2021. Odštetna klauzula je određena na 700 milijuna eura", objavila je Barça u priopćenju.

Twitter

Messi bi po novom ugovoru trebao zarađivati 27 milijuna eura po sezoni, a samo za potpis je dobio bonus od 90 milijuna.

S ovim novim ugovorom Messi, koji se priključio Barçi u tinejdžerskoj dobi i od tada cijelu svoju igračku karijeru gradi u njenom dresu, ostat će u katalonskom klubu dok ne navrši 34 godine.

Kao najbolji strijelac u povijesti Barçe zabio je 523 gola u 602 utakmice i osvojio je, između ostalog, četiri naslova pobjednika Lige prvaka i osam naslova prvaka Španjolske.

Linker
18. travanj 2024 05:03