Screenshot: HNTV
S KLUPE NA POSUDBU

NAJVEĆI TRANSFER HAJDUKA JE NAPOKON OKONČAN! NAJSKUPLJI IGRAČ NAPUŠTA POLJUD, ALI NE IDE U REDOVE ENGLESKOG PRVAKA Hajduk potvrdio milijunski posao!

Palaversina sljedeća destinacija bit će belgijski Oostende u kojem igra i bivši kapetan Bijelih Goran Milović.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. srpanj 2019. 19:17

Hajduk i Manchester City i formalno su dogovorili prestanak važenja ugovora o ustupanju Ante Palaverse. Podsjetimo, od siječnja ove godine Palaversa je bio u Hajduku na posudbi iz Man Cityja koji ga je otkupio u istom prijelaznom roku te potom zadržao na Poljudu. 19-godišnji veznjak tako je postao najskuplji igrač Bijelih.

Šest mjeseci kasnije, klubovi su se opet dogovorili, čeka se samo službena objava povratka Ante Palaverse u Manchester City. Englezi su pristali na isplatu kompletnog bonusa Hajduku i premda je posudba bila potpisana do ljeta 2020., klub s Etihada povukao je svog igrača s Poljuda.

Palaversa nije ni išao na pripreme s Hajdukom u Sloveniju, ostao je u Splitu, čekao rasplet i na kraju napušta Hajduk.

U transferu Palaverse ukupno su Bijeli zaradili šest milijuna eura, a pritom je 19-godišnji veznjak potpisao za City nakon samo jedne polusezone igranja za Hajduk.

Palaversina sljedeća destinacija bit će belgijski Oostende u kojem igra i bivši kapetan Bijelih Goran Milović.

Palaversa je za Bijele upisao 30 nastupa, od čega 27 u Prvoj ligi, dva u Hrvatskom kupu i jedan u Europskoj ligi. Postigao je dva zgoditka i imao jednu asistenciju. Debitirao je prošlog ljeta s 18 godina i 111 dana u pobjedi Hajduka protiv sofijske Slavije (1:0). Zadnji je nastup imao u svibnju ove godine u pobjedi protiv Istre 1961 (4:1).

Linker
20. travanj 2024 07:50