David Ramos/Getty Images
SPREMA LI SE VELIKI TRANSFER?

NAKON 'BOMBE' IZ ŠPANJOLSKE NA TALIJANSKIM NASLOVNICAMA OSVANULE IZJAVE RAKITIĆEVOG BRATA 'Situaciju je danas lako objasniti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2019. 00:50

Izjave Dejana Rakitića osvanule su na naslovnicama brojnih talijanskih medija. Brat hrvatskog reprezentativca progovorio je o budućnosti veznjaka Barcelone kojeg su španjolski novinari tijekom dana naveliko selili u Inter.

"Situaciju je danas lako objasniti: Ivan je jako sretan u Barceloni. To je jedan od najvećih klubova na svijetu i on je sretan što je dio njega. Inter? Ne znam što će mu donijeti budućnost", izjavio je Dejan za TMW.

"On se želi kući vratiti s posljednjim trofejom ove sezone. Finale Kupa protiv Valencije je još uvijek u igri. I to je u ovim trenucima njegova jedina budućnost - fokusirati se na finale i osvojiti još jedan trofej. Iza njega je sjajna sezona i to mnogi misle u Barcelone. Što se tiče ogleda s Liverpoolom, bila je to jednostavno loša utakmica za sve. Ali to ne umanjuje sjajnu sezonu Barce", izjavio je Raketin brat.

Podsjetimo, ranije tijekom petka Mundo Deportivo je objavio 'bombu' da su Katalonci i Milanski Inter blizu dogovora oko transfera Rakitića. Navodno su Talijani spremni za hrvatskog veznjaka ponuditi 50 milijuna eura što je iznos koji bi mogao zadovoljiti Barcelonu.

Spomenimo i da Rakitićev ugovor s Barcom vrijedi do ljeta 2021. godine te da je on sam više puta izrazio želju za ostankom.

Linker
24. travanj 2024 20:49