TURIN, ITALY - AUGUST 20: Nikola Kalinic of ACF Fiorentina controls the ball during the Serie A match between Juventus FC and ACF Fiorentina at Juventus Arena on August 20, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images

IZVJEŠTAVA SKY SPORTS

NAKON BROJNIH GLASINA NAPOKON I SLUŽBENA PONUDA ZA KALINIĆA Talijani otkrivaju koliko Kinezi zaista nude za hrvatskog napadača

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.01.2017. u 12:29

 • Prema izvještajima talijanskog Sky Sporta u srijedu bi konačno trebala stići i službena ponuda za transferom Nikole Kalinića iz kineskog Tianjin Quanjina.

  Zasad su vezano uz Klainića postojale samo glasine i iznosi koje je Tianjian Quanjian navodno spreman ponuditi. Sky Sport Italia tvrdi da će Kinezi u utorak i službeno faksirati ponudu tešku 38 milijuna eura, 12 milijuna manju od visine odštetne klauzule koja postoji u njegovom ugovoru.

  Isto tako je riječ o ponudi koja je za sedam milijuna eura manja od one koja se spominjala po talijanskim medijima proteklih tjedana.

  U isto vrijeme, tvrdi se da se 29-godišnjem napadaču nudi 10 milijuna eura godišnje plaće. Za usporedbu, Kalinić trenutno u Fiorentini zarađuje 1.2 milijuna eura godišnje.

  Tako su se, čini se, istinitim pokazale riječi vlasnika Andree Della Vallea koji je nakon velike 2:1 pobjede protiv Reala poručio: 'Moglo bi biti nekoliko novih pokušaja za Kalinića u sljedećih nekoliko dana'.

  Kako će reagirati iz Fiorentine kad dođe službena ponuda, a kako Kalinić, ostaje za vidjeti.

  U međuvremenu se oglasio i vlasnik Tianjina Shu Yuhui.

  "Razgovarali smo hoćemo li dovesti Luisa Fabiana ili ne, ali onda je trener Cannaravo rekao da preferira Hrvata i da bi se on uklopio savršeno", objasnio je Yuhui.

  Iz drugih medija