Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
IZVJEŠTAVA SKY SPORTS

NAKON BROJNIH GLASINA NAPOKON I SLUŽBENA PONUDA ZA KALINIĆA Talijani otkrivaju koliko Kinezi zaista nude za hrvatskog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 13:29

Prema izvještajima talijanskog Sky Sporta u srijedu bi konačno trebala stići i službena ponuda za transferom Nikole Kalinića iz kineskog Tianjin Quanjina.

Zasad su vezano uz Klainića postojale samo glasine i iznosi koje je Tianjian Quanjian navodno spreman ponuditi. Sky Sport Italia tvrdi da će Kinezi u utorak i službeno faksirati ponudu tešku 38 milijuna eura, 12 milijuna manju od visine odštetne klauzule koja postoji u njegovom ugovoru.

Isto tako je riječ o ponudi koja je za sedam milijuna eura manja od one koja se spominjala po talijanskim medijima proteklih tjedana.

U isto vrijeme, tvrdi se da se 29-godišnjem napadaču nudi 10 milijuna eura godišnje plaće. Za usporedbu, Kalinić trenutno u Fiorentini zarađuje 1.2 milijuna eura godišnje.

Tako su se, čini se, istinitim pokazale riječi vlasnika Andree Della Vallea koji je nakon velike 2:1 pobjede protiv Reala poručio: 'Moglo bi biti nekoliko novih pokušaja za Kalinića u sljedećih nekoliko dana'.


Nikola Kalinic Goal HD - Fiorentina 1-0

Kako će reagirati iz Fiorentine kad dođe službena ponuda, a kako Kalinić, ostaje za vidjeti.

U međuvremenu se oglasio i vlasnik Tianjina Shu Yuhui.

"Razgovarali smo hoćemo li dovesti Luisa Fabiana ili ne, ali onda je trener Cannaravo rekao da preferira Hrvata i da bi se on uklopio savršeno", objasnio je Yuhui.

Linker
25. travanj 2024 00:45