HNK Rijeka
PRIJELAZNI ROK

NAKON DUGOG VIJEĆANJA DONESENA PRVA VELIKA ZIMSKA ODLUKA NA RUJEVICI Ponavlja se slučaj bivšeg hajdukovca, reprezentativac BiH napušta Rijeku

RIJEKA Ništa od transfera posuđenog igrača iz Astane
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 28. prosinac 2018. 21:40

Srđan Grahovac neće ući s Rijekom u pripreme za proljetni dio sezone. Na Rujevici se dugo vijećalo, a na kraju je donesena odluka da se neće ići u otkup njegova ugovora od Astane, koja ga je u siječnju posudila Bijelima. Jednostavno, situacija se nije posložila, Rijeka je u situaciji kada se smanjuje budžet, kada se svaka kuna dva puta prevrti prije ulaganja, a priča sa Srđanom Grahovcem slična je onoj s Josipom Radoševićem prije tri godine.

Radošević je tada bio u Rijeci na posudbi iz Napulja, a riječki prvoligaš, unatoč želji, na kraju nije uspio realizirati otkup zbog previsokih financijskih zahtjeva talijanskog kluba u kombinaciji s činjenicom da se ovaj vrijedni veznjak nije uspio izboriti za mjesto nezamjenjivog prvotimca.

Astana puno uložila

Ni Astana se ne želi olako riješiti Grahovca, uostalom, u njegovu su kupovinu, navodno, uložili oko milijun eura, a čak i pola tog iznosa u ovom trenutku za Rijeku predstavlja prevelik izdatak s obzirom na to da se ovaj 26-godišnji BiH-veznjak kod Igora Bišćana nije uspio izboriti za mjesto u udarnoj momčadi, analogno tome nije za očekivati da u skoroj budućnosti može ostvariti transfer kojim će Rijeka naplatiti ulaganje i pritom zaraditi. Jednostavno, Pavičić i Lončar u ovom su trenutku u prednosti, Rijeka ima i Čanađiju, tu je i Capan koji može igrati na toj poziciji i za Rijeku je ovo prilično bezbolan rastanak.

Grahovac u Rijeci

30 nastupa

0 golova

3 asistencije

2223 minute u igri

0,8 milijuna eura vrijednost prema Transfermarktu

Linker
05. svibanj 2024 05:29