REUTERS/Eddie Keogh
REKONSTRUKCIJA KRALJEVSKOG KLUBA

NAKON HAZARDA 'KRALJEVI' NA BERNABEU ŽELE DOVESTI JOŠ JEDNU MEGA ZVIJEZDU? Francuzi tvrde: 'Već postoje kontakti između njega i Real Madrida'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2019. 15:07

Ako je za vjerovati tvrdnjama novinara francuskog Canala Plus Philippeu Carayonu, Real Madrid je započeo pregovore s napadačem Liverpoola Mohamedom Salahom.

- Zinedine Zidane ne želi samo Edena Hazarda na Bernabeu. Postoje određeni kontakti između Real Madrida i Mohameda Salaha - tvrdi Carayon.

Kako navode strani mediji transfer Belgijanca Edena Hazarda u redove 'kraljevskog kluba' praktički je gotova stvar, a uspiju li u Madrid dovesti i Mohameda Salaha to bi iduće sezone mogao biti neki sasvim drugačiji Real.

Naravno, čitavu ovu priču treba uzeti s određenom dozom rezerve jer ništa nije službeno potvrđeno, ali jedno je sigurno, 'kraljevi' spremaju veliku rekonstrukciju. Real Madrid će se pokušati riješiti čak 14 igrača u ljetnom prijelaznom roku, prenosi španjolska Marca.

Povezuje ih se s mnogo visokoprofilnih igrača, uključujući Edena Hazarda i Paula Pogbu, no moraju i prodati dobar dio igrača. Najviši na popisu za prodaju su Gareth Bale, Keylor Navas, te Dani Ceballos. Na popisu su i mlađi igrači poput Reguilona, Llorentea i Valleja, ali i veća imena poput Jamesa Rodrigueza, hrvatskog veznjaka Matea Kovačića i Martina Odegaarda, koji se vraćaju s posudbi.

Kako Marca tvrdi, neke igrače Real ne pokušava prodati, no dobiju li ponudu razmislit će i o njima. To su, između ostalih, Isco, Lucas Vasquez, Brahim Diaz i Mariano Diaz.

Linker
26. travanj 2024 03:05