Britain Football Soccer - Celtic v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Celtic Park, Glasgow, Scotland - 23/11/16 Barcelona's Javier Mascherano checks on Gerard Pique as he lays injured Reuters / Russell Cheyne Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Russell Cheyne Livepic / REUTERS

OBILJEŽIO JE JEDNU ERU

NAKON OSAM GODINA NAPUŠTA BARCELONU! Argentinski ratnik najavio povratak u najdraži klub: 'Moja budućnost nema ništa s novcem'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 10.11.2017. u 15:33

 • Argentinski reprezentativac i nogometaš Barcelone Javier Mascherano izjavio je u petak da bi htio jednog dana opet nositi dres River Plate, kluba iz Buenos Airesa u kojem je započeo karijeru.

  Mascheranu ugovor s Barcelonom ističe u lipnju 2019. godine.

  "Vjerujem da moram otvoriti još jedno poglavlje u River Plati", izjavio je Mascherano za TNT Sports.

  "Moj problem je u tome što to nije zajamčeno i mogao bih postati zarobljenik vlastitih riječi, ako se to ne dogodi mogli biste me optužiti za laganje. No istina je da sam razmišljao o tome i imam dobar odnos s predsjednikom kluba Rodolfom D’Onofriom s kojim se redovit čujem", dodao je.

   

  "Moja budućnost nema ništa s novcem, inače sam sam donosio odluke, ali sada to radi moja obitelj, ne smijem zaboraviti djecu i njihovu situaciju", rekao je 33-godišnji Mascherano. "Što ću raditi u siječnju ili na ljeto? Nemam pojma".

  Mascheranov ugovor s Barcelonom ističe u lipnju 2019. no čini se da razmišlja da Camp Nou napusti ranije.

  Argentinski branič je za River Platu igrao od 2003. do 2005. godine, a onda je karijeru nastavio u Corinthiansu, pa u West Hamu, zatim u Liverpoolu i onda u Barceloni čiji dres nosi od 2010.

  Za Barcelonu je do sada odigrao 202 utakmice i zabio jedan gol. Osvojio je četiri naslova prvaka Španjolske i četiri španjolska Kupa, tri španjolska Superkupa, dva naslova pobjednika Lige prvaka, dva UEFA Supekupa i dva FIFA klupska svjetska prvenstva.