Foto: Ante Cizmic / CROPIX
ODLASCI IZ MAKSIMIRA

NAKON SOSE I ĆORIĆA JOŠ BI JEDNO VELIKO IME MOGLO USKORO NAPUSTITI MAKSIMIR Zvijezda Modrih bliža Otoku nego ikad: Englezi šalju novu ponudu?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. svibanj 2018. 23:32

Ako pitate tko je najbliže odlasku nakon Sose i Ćorića, to je svakako El Arabi Hilal Soudani. Izvori s Otoka kazuju nam da je Nottingham Forest jako zagrizao za Dinamova Alžirca i da bi taj transfer uskoro mogao biti gotov.

Kolika je točno odšteta, zasad je nepoznanica. Računajmo s oko dva-tri milijuna eura, a nekadašnjem engleskom velikanu takva odšteta nije problem i u Maksimiru očekuju da će za koji dan primiti ponudu koja će zadovoljiti modre apetite. Kad se netko tako zagrije za nekog igrača, kad novac nije glavni problem, onda se očekuje da se posao vrlo brzo zaključi. Hoće li tako biti i u ovom slučaju, vidjet ćemo.

Koprivnica, 040518.
Na Gradskom stadionu igra se 33. kolo prve HNL izmedju Slaven Belupa i Dinama.
Na fotografiji: Soudani.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Saudijski Al Ahli također je poslao ponudu, međutim, kako čujemo iz izvora bliskih igraču, Soudani nije baš sklon odlasku u Arabiju, pogotovo kad je čuo da je Nottingham Forest opet zainteresiran i da se približio svoti koju traže u Dinamu.

Iako nijedan transfer nije riješen prije nego što se i formalno završi, u ovom trenutku možemo reći da je Soudani Engleskoj bliži nego ikad. Bilo bi čudo da Forest odustane kad Soudanija želi već dugo, a Dinamo sad diže rampu.

Linker
22. travanj 2024 13:40