Soccer Football - Turkish Super League - Fenerbahce v Kasimpasa - Sukru Saracoglu Stadium, Istanbul, Turkey - December 3, 2018 Kasimpasa's Samuel Eduok in action with Fenerbahce's Yassine Benzia REUTERS/Murad Sezer - RC11836B3BB0
REUTERS/Murad Sezer

JOŠ UVIJEK NIJE 'OK'

NAPADAČ STIGAO U SPLIT, ALI U HAJDUK JOŠ NE MOŽE Nigerijac zatražio jednostrani raskid ugovora s Kasimpasom, Bijeli još uvijek čekaju 'čiste papire'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 13.07.2019. u 13:38

 • Samuel Eduok ante portas. Dapače, prošao je kroz vrata, Dioklecijanove palače, došao je u Split, ali u Hajduk još ne može. Ne smije trenirati, ne smije ništa, jer - još nije potpisao, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Fale još neki detalji, računa se otprilike pet posto da fali pa da se sklopi sva ta papirologija, ali dok nije sto posto kao da nije ništa.

  Zanimljivo je utoliko što je prema najavama doista stigao u Split u petak, dakle posao je pri svršetku, ali Hajduku su još vezane ruke dok ne stigne objava iz Turske kako su papiri uredni, tj. čisti.

  Ponovimo da se radi o jednostranom raskidu ugovora što je zatražio napadač iz Nigerije s turskom Kasimpasom, ali još se čeka da sve potvrde stignu i u poljudsku kancelariju.

  Pa kad se posao zaključi, onda će ga i Hajduk objaviti.

  Nije gotovo dok ja ne kažem da je gotovo, pjevao je davno Toma Bebić na Splitskom festivalu, pa ako smo vidjeli Samuela u Splitu pričekajmo još objavu.

  Gzira United - Hajduk - Malta 09.07.2019.
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
  Screenshot: Youtube

  U međuvremenu turski mediji javljaju o interesu Bešiktaša za Nigerijca. Sada sve to muti vodu, pojava interesa Bešiktaša nije dobra vijest za Hajduk. Ali budući da je Samuel već u Splitu, valjda se neće predomisliti?

  Nije valjda Godot kojeg je napisao Samuel Beckett, pa da nikad ne dođe.

  Ovo je Samuel Eduok i u prezimenu ima to – ok, pa se navijači Hajduka nadaju da će mu to "ok" u prezimenu biti presudno.

  Momak snažan, nešto niži od Ohandze, možemo reći da impozantno djeluje. No, ne žurimo.

  Tijekom vikenda bi se mogao sklopiti transfer-posao, a onda bi ga i Hajduk prikazao javnosti, uslikao, predstavio pred novinarima.

  Eduok je u Splitu, to je sigurno, na Hajduk još čeka.

  Iz drugih medija